Rejsen til Litauen

Forberedelse til min rejse til Litauen

Jeg synes det er rigtig hårdt de sidste dage op til jeg skal til og afsted. Der er mange mennesker jeg gerne vil nå at se og lave en masse med. Min familie bestående af 3 yngre brødre, min mor og hendes kæreste og en far og hans kone. Og så har jeg en lille hund, som nok er det sværeste at forlade i 5 mdr for at tage i praktik. Jeg har valgt at tage afsted som en faglig og personlig udvikling i mit liv. Jeg synes det er en oplagt mulighed at gøre det gennem praktikken i min uddannelse, så derfor tog jeg chancen og kastede mig ud i det. Det er svært og hårdt, men jeg er ikke i tvivl om at det bliver de fedeste.

To kufferter står åben på gulvet i min lille lejlighed på 27 m2 klar til at blive pakket helt ned til et liv i Litauen på et børnehjem, hvor jeg har valgt at bo alene på stedet, mens to veninder bor ca. 1 times kørsel fra mig på et andet børnehjem.

Denne blog er et krav. Så jeg vil i løbet af mit ophold skrive hvordan det går og hvordan jeg har det i Litauen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen til Litauen